opinion : to each his own


My name: afif the uchiha UCHIHA
My Fotopage: http://kepep.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
D100
Nikon
Friends:
Tista Life Photography
Latest entry:Outdoor Promo
Dear Outdoor Lovers, Price start from Rm 350 only do grab this chances.. Sincerely Yanty Saleh :) View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
Maryam the enthusiast
Latest entry:New (old) ones
I really forgot how relaxing it is editing my old stockpile of photos, alhamdulillah. This is a little guy who made off with a piece of ketchup chip. Red is dramatic. View this Fotopage entry
The Hour
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
tetupai XP muhaimiey imm
Latest entry:Rosliana Roslan & Azim
Tamat sahaja bulan Ramadhan, maka bermula lah musim kenduri-kendara. Masing-masing sibuk ingin mengakhiri zaman bujang. Pendek kata "Selamat tinggal DARA & TERUNA". Ucapan tahniah saya titipkan bagi mereka yang telah berjaya mengakhiri zaman bujangnya, semoga hidup kalian lebih bermakna. Hanya satu pesanan, perkahwinan merupakan satu amanah yang perlu dipikul dengan sebaiknya, semoga ada keberkatan dan sejuta keinsafan daripadanya. Sehebat manapun lautan bergelora, pelayaran mesti di... View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3

View this Fotopage entry
Athiah Ilyana
Latest entry:Aku dan Dirimu
View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
faha ska
Latest entry:2009
my 2009 random pictures View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Lestari nidzam
Latest entry:ATAS NAMA ISLAM
ATAS NAMA kekejaman juga saya menghentikan operasi fotopages ini. Kita sama-sama berjuang mengasingkan israel dari dunia ini. berpindah ke http://www.flickr.com/photos/mazdin3 http://irismatahatiku.wordpress.com/ View this Fotopage entry
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
Mashelmy Nizar Mastor
Latest entry:The reception of Saiful & Ida
Entry kali nih agak istimewa pada aku…sebabnya, nih adelah job pertama aku sebagai junior photographer CandidSyndrome…bukan sebagai assistant, but as a main photographer for the event…wahh…melangkah lagi setapak nampaknya…hehe…thanks to my senior, sedara ML atas segala tunjuk ajar selama nih…juge thanks pada my boss, sedare SN yang membuka peluang untuk aku serta rakan rakan junior yang lain untuk meredahi jalan berliku sebagai seorang photographer kenduri kahwen…terima kaseh sangat sangat ... View this Fotopage entry
uzair asri
View this Fotopage latest entry
mis niaa
Latest entry:i miss you, guys.
after long...pause... this is my very first entry for 2009. i truly misses everyone i know...my fotopages friend. but seems like everyone has moving huh? this might be my very last piece, maybe? i am moving too... oh, i am so emotional. to everyone i know, who know me, i really appreciate if you could leave your contact information (preferably via fotopages private message) so we'll stay to keep in touch. thank you. misniaa View this Fotopage entry
but when get back indoor, he's totally flat!
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
fadhlan mahbob
Latest entry:eid teaser;)
a simple teaser for eid..more to come..wait & see ;-) View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
nana halim
Latest entry:corob sajin!
salam semua! ini gambar gambar graduasi saye! korea selalunye akan buat album bg sesi pembelajaran thn tersebut tuk budak budak final year! photography session ni ialah gambar2 dalam album akan dtg~ penat amik gambar ni. byk sgt section die. gradnye lambat lagi. bln 2 nnt. tp cam posing seolah2 dah pegang scroll. hahah thesis pon tak siap lagi~~ uwaaaaaaaaa mari hwaiting semua!!! yeah hari semlm sgt gembira. saat saat terakhir di hanyang u. 05 학번 나즈란입니다. 05 학번 아... View this Fotopage entry
penutup dgn kasih sayang. haha tata!
kiasatina kiasatina
tu la, dah lama tak view my own foto page, pastu baru perasan yang akak-akak senior pon dah tertengok fotopage ni... ini memusykilkan... pastu, tengok entry taun 2007.. ini dah 2008... habis sibok sangat la dengan thesis kononnnn... tapi yang sebenarnye, kamera ku rusaaaakkkkkkkk!!!!!! :-S memang membuatkan hati ini tersekat untuk mengambil gambar... tapi takpe.. walaubagaimanepon, nak gak tunjuk gambar thesis presentation dulu.. View this Fotopage entry
amir farid
Latest entry:graduation2008
Assalamualaikum, Aizuddin - Melbourne University Azlan - Melbourne university wassalam. View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
HuNnY mS
Latest entry:Around Dubai in 1 day
Pictures during jalan-jalan around Dubai last weekend. Taken by me and Kak Fiza. The route : Naif - Al Makhtoum Bridge - Burjuman - Sheikh Zayed road - Jumeirah - Burj Al Arab View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
AZLAN SALIM
Latest entry:For all the times that i have been away...
for the rest of the *actions* do visit my http://www.flickr.com/photos/-lensa-/ flickr page... thank you for all the support! View this Fotopage entry
Syaheir Azizan
Latest entry:Born of www.Syaheir.com
Dear all, I would like to announce that I've created my own blog at http://www.syaheir.com/blog. Kindly please visit my new blog as I'm seldom updating my recent works in fotopages. Tenkiu.... Have a pleasant day! View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
Fujiwara Takumi
Latest entry:IEEP KAHS 07
View this Fotopage entry
malu2
Candid Street Photography
Latest entry:We're Moving!!
Come n visit our new photo blog! http://photographyplanet.org Thank You! http://photographyplanet.org <-----click here! View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Hanz AS
Latest entry:QSNCUK8 BBQ Reunion 2011
QSNCUK8 BBQ reunion di Villa Dato Farid. Yg hadir (dari kiri) Som, Fauzi, Farid (tuan tanah), Zack, Jeme, Pian, Hanzler & Ade. Terima kasih utk semua yg menjayakan majlis ini! See you next year!! cheers! View this Fotopage entry
Birthday girl
esTimio de la Rocha
Latest entry:Photography Shooting di KLCC
Dari atas: Kopak aka Azfar, Kepep aka Afif, Blek aka Shafiq NI Suboh aka Syafeeq Subhi, empunyer web dan gmbr2 nih... Dengan ini saya mengucapakn Selamat Berpuasa Kepada Kalian Semua & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Sahaja! :P View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
anwarul hakim ahmad
wanna wish Happy Eid Mubarak to my Father, Ahmad Mohamad Said and my Mother, Faredah Ismail, my Eldest bro family, Solehudin, Kak Ayang & Marsya Irdina, my Eldest sis family, Kak Ayn, Abg. Wan & Hariz, my Second sis, Nurul Husna & my second bro, Anwarul 'Arifin (in Makassar), my grandma, Hajah Zubaidah (in Masjid Tanah)... And also to all my relatives in Kluang, Kelana Jaya, Alor Setar, Padang Serai, Jasin, Masjid Tanah...especially to my cousin, Mohd.Iqbal.. To all my PointSIX batch m... View this Fotopage entry
Eric khronos
View this Fotopage entry
kenak gago
Latest entry:F.A.C.E.B.O.O.K
View this Fotopage entry
madinawati saleh
Latest entry:sisters-friends-twins-enemy
View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
YANG MULIA SYUHADA
Latest entry:l a n g k a w i - m a y 2 0 0 7
buat apa? yee..case study utk my topical..underwaterworld langkawi...tp this entry won't be about the UWWL..sebab apa? sebab semua yg aku amik adalah gambar2 dari services zone. kalau ambik gambar2 marine life pun takde makne sebab flash pantul balik. apsal tak off kan flash? sebab tahap gegaran yg melampau sgt..ermm.. nih semua more on the sunsets..aku dah jatuh cinta dengan alam...(pergh!) by the way..aku tidur kat sandy beach, pantai cenang..tempat jatuh lagikan terkenang..muahaha :-> :-> :-> View this Fotopage entry
ah jeles tgk..!
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
azfar sufyan
Latest entry:Low Fat High Carbon Rx-7 Efini
"things i just learn from the practical training" View this Fotopage entry
syima MA
Latest entry:Our very Last Outing
before we left our dear campus, we decided on a all girls day out. View this Fotopage entry
aznee fazrein
Latest entry:2nd order, 100 pcs from Littlegemz
Sorry for not updating this page lately... Busy with new school and i'm not feeling for past few weeks... Thanx toLittlegemz for continue ordering stickers from me... cutting under progress... closed up sticker.. my sticker and logo on the box.. huhuhu.. taaaddaaa.... the design is same as her business card... View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
N a de R u l e
Latest entry:Hepi Birthday Mia!
Mia on her 2nd birthday,5 April 09 View this Fotopage entry
You
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
xeem moth
Latest entry:Artistic Persuasion
Old photo... but always brings out my laughter. A tribute to 'yaoi' art. Haha! LOL LOL LOL :-O :-O :-O View this Fotopage entry
Yaoi love story (?)
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
Maghfirah Rifaad
Latest entry:This account is dead.
Aku dah tak update account ni lagi. T__T sesiapa yang berminat... harap ke page FP aku yang baru... tima kasih!!!♥♥ ^^ http://ambientdream.fotopages.com View this Fotopage entry
mbsa
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
megat noor ikram
www.flickr.com/photos/megatt http://youtube.com/megatnoorikram View this Fotopage entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
shafiq mohamud fouzi
Latest entry:Azwin + Iqbar
24 november 2007 + 15 disember 2007 parit buntar + gombak Majlis tari-menari di FRIM.. LOL *sekarang sudah berpindah-randah ke http://flickr.com/photos/blexilaiho pula..* 8-) View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016